Taittuva magneettinen kaivonsulkumatto FDC 01

Näytä valikoima Siirry verkkokauppaan

Matto voidaan kiinnittää vaarallisen aineen vuodoissa ja ympäristöonnettomuuksissa kaikkeen teräkseen ja vaakasuoraan muovisiin viemäriritiöihin.  Sitä käytetään puhtaalle ritilälle kiinnittämällä matto kalvopuoli alaspäin, ts. kirjoituspuoli ylöspäin.

FDC 01 käyttää yksinkertaista paine-eron fyysistä vaikutusta. Nesteellä on taipumus päästä viemäriin sen aukkojen kautta, mutta myös viemärin reunan löysyyden kautta. Estääkseen siihen on tarpeen sijoittaa este, joka on myös turvallisesti suljettu. Ohut, erittäin joustava folio joka on alttiina hydrostaattiselle paineelle luoden näin täydellisen tarttuvuuden jopa epäsäännöllisiin pintoihin ja reunoihin on osoittautunut parhaaksi. Tätä tarkoitusta varten olemme valinneet erittäin kemiallisesti kestävän, joustavan ja vahvan kalvon, jonka kiinnitimme joustavaan ja magneettiseen kalvoon aukoilla; Näin päästimme nesteen alimmalle PUR-kalvolle.

Materiaalit: magneettisesti isotrooppinen kalvo 0,9 mm, erikoistaipuva PUR-kalvo 0,06 mm, PES/PVC-kalvo. Se vastustaa kaikkia yleisimpiä kemikaaleja (katso Kemikaalien kestävyysluettelo).  Käyttöalue on -20 °C +60 °C asti.

  • Nettopaino : 1,5 kg
  • Ulkomitat koottuna : 750 x 630 x 0,9mm
  • Mitat pakattuna : 630 x 315 x 4mm
Tuotekoodi Nimi Hinta Lisää tarjouspyyntöön
FDC01 Taittuva magneettinen kaivonsulkumatto FDC 01 171,00 €
KPL
Lisää
Koriin lisäys epäonnistui.

Esite

Käyttöohje

Käyttöturvatiedote