Magneettinen kaivonsulkumatto MDC 03 seinätelineellä

Näytä valikoima Siirry verkkokauppaan

Yksinkertainen, kevyt, tilaa säästävä ja uudelleenkäytettävä tuote suunniteltu  estämään vaarallisten aineiden vuodot viemäriin.

Ennen kuin asetat magneettisen sulkumaton viemäriin varmistaa, että viemärin yläpinta ei ole likainen. Se on erittäin tehokas levitettynä tasaiselle sileälle pinnalle (teollisuustiloissa,teillä ja vastaavalla). Aineen hydrostaattinen paine vahvistaa kiinnitystä. MDC toimii hyvin, kun sen yläpuolella oleva neste on syvä, vaikka lähellä oleva maaperä olisi epatasainen. Sen tehokkuus heikkenee paikoissa, joissa viemari kansi ei ole samalla tasolla kuin sen lähiympäristö. Suositeltu, että matto ylittää 5-10 cm kaivon reunat.

Materiaalin fysikaaliset ominaisuudet: Isotrooppinen magneettikalvo kestomagneettien ominaisuudella. Maksimipaine 52 g/cm², paksuus 0,7 ±0,9 mm, väri musta, lämpötilaväli alkaen -20 °C - +80 °C (matalat lämpötilat voivat vaikuttaa haitallisesti materiaalin joustavuuteen). MDC kestää sään vaikutuksia olosuhteet ja öljypohjaiset tuotteet, laimeat hapot ja emäkset (katso Kemikaalien kestävyysluettelo). Magneettikalvolla on pysyviä magneettisia ominaisuuksia. Oikein säilytettynä kalvo voi pysyä magneettisena erittäin pitkään. Suositus on säilyttää tämä tuote huoneenlämmössä ja käytä tilaa säästävää seinään asennettavaa säilytystelinettä. Tämä mahdollistaa nopea käyttöönoton hätätilanteessa.

  • Nettopaino : 2,6 kg
  • Ulkomitat koottuna : 615 x 615 x 1,5mm 
Tuotekoodi Nimi Hinta Lisää tarjouspyyntöön
MDC03 Magneettinen kaivonsulkumatto MDC 03 101,00 €
KPL
Lisää
Koriin lisäys epäonnistui.

Esite

Käyttöohje

Käyttöturvatiedote