Valuma-altaat, imeytystuotteet ja vuodontorjuntapakkaukset heti varastosta

Altaat_varastolta

ROMOLD® VALUMA-ALTAAT

Olemme valikoineet varastollemme tärkeimmät altaat heti toimitettavaksi asiakkaillemme.  Varastotuotteina löydätte kahden ja neljän tynnyrin, sekä kahden IBC-säiliön valuma-altaat. Lisäksi kattava valikoima pienastia-altaita. 

Verkkokauppaan
 

IMEYTYSTUOTTEET

Suuri valikoima imeytystuotteita nopeaan toimitukseen, edullisimmin lavoittain ostettaessa.  

VUODONTORJUNTAPAKKAUKSET

Varastossamme on kattava valikoima valmiita vuodontorjuntapakkauksia. Lisäksi räätälöimme nopeasti pakkauksia tarpeittenne mukaan.

PUITESOPIMUKSILLA TOIMITUSTURVAA

Muuttuvassa maailmassa ennustettavuus on haastavaa. Aina ei ole järkevää säilyttää suurta varastoa imeytystuotteita kohteessa. Olemme mielellämme avuksi teille sopivien imeytystuotteiden valinassa sekä järkevän tilaussyklin suunnittelussa. Sovittaessa pidämme varmuusvarastoa  vain teille varattuna vaikka suosituimpia tuotteita pidämmekin aina runsaasti saatavilla. 

Yleensä yhden tai kahden tilauserän varmuusvarasto on riittävä ja mahdollistaa joustavan seuraavan erän toimituksen aikaistamisenkin. Sopimuksessa sitoudutte ainoastaan ostamaan teille varatun varaston tyhjäksi.