Varmistinrenkaat, SEEGER®

Varmistinrenkaat, SEEGER®

Seeger-Orbis on maailman suurin varmistinelementtien toimittaja. Sillä on 5 tuotantolaitosta ja 7 omaa myyntitoimistoa.

Laaja pätevien jälleenmyyjien joukko takaa nopeat toimitukset.

Suunnittelijoille ja käyttäjille on käytettävissä tekninen asiakasneuvontapalvelu, joka tekee työskentelyn Seeger-renkaiden kanssa vielä yksinkertaisemmaksi ja taloudellisemmaksi.

Suunnittelijat - huomioikaa, että kaikkia Seeger-Orbis tuotteita ei valmisteta / varastoida. Tarkistakaa tuotteiden saatavuus meiltä.

Seeger-laatu on varmuutta

Seeger-renkaat on valmistettu tasalujuuksisen taivutetuun palkin periaatteen mukaisesti, eli säteittäinen leveys pienenee vapaita päivä kohti. Jännityksen alaisina renkaat muotoutuvat lähes pyöreiksi. Ne ovat esijännitettyinä urassa ja siirtävät suuret aksiaalivoimat uraseinämään.

Seeger-renkaiden käyttö tekee mahdolliseksi sellaiset rakenteet, joissa on seuraavat oleelliset edut: suuri voimansiirto, lyhyt aksiaalinen rakennepituus, urien järkiperäinen valmistus, yksinkertainen ja nopea asennus, edullinen hinta-tehosuhde.

Raaka-aineet

Seeger kiinnityselementit valmistetaan normaalisti korkealaatuisista jousiteräksistä. Seeger-renkaat on karkaistu niin, että nimellishalkaisijan yli tapahtuvassa asennuksessa jäävät jännitykset elastiselle muodonmuutosalueelle.

Seeger-renkaiden valmistukseen käytetään erityisesti raaka-aineita C 75 ja CK 75. Korroosiota kestävien Seeger-renkaiden valmistukseen käytetään: Tinapronssia Cu Sn 8, Beryllium-pronssia CuBe 2, Korroosionkestäviä teräksiä X 35 CrMo 17 ja  X 12 CrNi 177.

Pintakäsittely

Varastoinin ja kuljetuksen aikaisen riittävän korroosiosuojan saavuttamiseksi useimmat Seeger-kiinnityselementit fosfatoidaan ja öljytään. Mikäli tarvitaan vielä parempi kestävyys voidaan Seeger-renkaat käsitellä erilaisin galvaanisin tai mekaanisin pitakäsittelyin.