Öljyntorjuntakalusto

Öljyntorjuntakalusto

ÖLJYPUOMIT

Öljypuomit ammattilaisten käyttöön. Kehitämme ja testaamme jatkuvasti öljypuomejamme sekä muita öljyntorjunnassa käytettäviä tuotteitamme läheisessä yhteistyössä öljy- ja kemikaalivuotojen parissa toimivien henkilöiden ja organisaatioiden kanssa.

Öljypuomit hätätilannekäyttöön

Öljypuomit 312, 320 ja 520 ovat tarkoitettuja normaaleihin öljy- ja polttonestevuototapauksiin.

Nauhapuomi

Nauhapuomi - vaihtoehto perinteiselle öljypuomille - suuri talteenottopinta, vahva ja myötäilevä. Nauhapuomia voidaan käyttää mitä vaihtelevimmissa tilanteissa. Se eroaa perinteisestä puomirakenteesta myös, että se myötäilee veden pinnan liikkeitä täydellisesti. Kiertymisvaaraa ei ole olemassa.

SMS -nauhapuomi

SMS -nauhapuomi edustaa uutta öljypuomisukupolvea. Se on suunniteltu suurta kestävyyttä vaativaan käyttöön ja on valmistettu ainutlaatuisesta Unisorb-SMS-materiaalista.

Yhdistelmäpuomi

Yhdistelmäpuomi edustaa uutta öljypuomisukupolvea. Se on suunniteltu suurta kestävyyttä vaativaan käyttöön ja on valmistettu ainutlaatuisesta Unisorb-SMS-materiaalista.

UMH -seinäpuomi

UMH -seinäpuomi on yleispuomi moninaiseen käyttöön.

SPS -seinäpuomi

SPS -seinäpuomi on uudentyyppinen kevytrakenteinen seinäpuomi, joka on taloudellinen ja kestää hyvin vedessä.

OCR -seinäpuomi

OCR -seinäpuomi sekä nopeisiin että pitkäaikaisiin suojaustehtäviin. Vene- ja laivasatamiin, sisävesistöihin, kalanviljelylaitoksiin ja voimalaitosten vedenottamoihin.

 

 

3 tuote(tta)

/ sivu

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 1. MONIKÄYTTÖASTIA KN 01

  MONIKÄYTTÖASTIA KN 01

  Tuotekoodi: MOIKNN01

  • suunniteltu erityisesti vaativampaan torjuntajätteiden keräilyyn • soveltuu varusteiden ja imeytysaineiden varastointiin • huolto- ja logistiikkakäyttöön • valmiuskäyttöön esimerkiksi kuormalavoittain Lue lisää...
 2. MONIKÄYTTÖASTIA KN 02 PEHMEÄ

  MONIKÄYTTÖASTIA KN 02 PEHMEÄ

  Tuotekoodi: MONIKPEH

  • yleisastia päivittäiskäyttöön • jätteiden ja vuotojen keräilyyn • erinomainen ajoneuvo-, paloauto- ja työkonepakkauksena • soveltuu myös imeytysaineiden varastointiin Koko Lue lisää...
 3. RAJAAVA ÖLJYPUOMI

  RAJAAVA ÖLJYPUOMI

  Tuotekoodi: RAJPUOMI

  Valikoimassamme laaja valikoima rajaavia (eristäviä) öljypuomeja. Kysy lisää myynnistämme p. 09-56041 tai knorring@knorring.fi Lue lisää...

3 tuote(tta)

/ sivu

Listana  Taulukkona 

Laskeva