Toimitusehdot

Tilaaja

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen ja toimitusosoitteen on oltava suomessa. Asiakkaan on tuotteita tilatessaan ilmoitettava nimensä, osoitteensa, puhelinnumeronsa sekä mahdollinen tilaajasta poikkeava tuotteiden toimitusosoite. Lähetämme tilausvahvistuksen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Toimitusaika ja -paikka

Pyrimme toimittamaan tilaamasi tuotteet postin kuljetettavaksi mahdollisuuksien mukaan heti. Mikäli toimitusaika poikkeaa edellä mainitusta, otamme sinuun yhteyttä. Voit myös ilmoittaa haluamasi mahdollisen myöhäisemmän toimitusajankohdan, jonka huomioimme.

Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan tai muuhun asiakkaan valitsemaan postitoimipaikkaan. Pienet alle 500g/3cm kirjeet toimitetaan suoraan asiakkaan kotiosoitteeseen. Lähetys on noudettava postista saapumisilmoitusta seuraavan kahden kalenteriviikon aikana.

Toimituskulut

Lähetämme kaikki tilaukset postitse tai halutessaan asiakas voi noutaa ne tilausta seuraavana työpäivänä suoraan toimistoltamme (Mestarintie 4, 01730 Vantaa). Tilauksen toimituskulut muodostuvat painon ja toimitustavan mukaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimitus vain Suomeen.

Nouto: Ei toimituskuluja.

Verkkomaksut, luottokorttimaksut: Toimituskulu 9,43 € / tilaus, tilauksen painon ollessa 0-2 kg. Toimituskulu 11,09 € / tilaus, tilauksen painon ollessa 2-5 kg. Toimituskulu 12,75 € / tilaus, tilauksen painon ollessa 5-10 kg. Toimituskulu 13,78 € / tilaus, tilauksen painon ollessa 10-15 kg. Toimituskulu 19,12 € / tilaus, tilauksen painon ollessa 15-30 kg.

Maksutavat

Verkkomaksut

Voit maksaa tilauksesi oman pankkisi (Nordea, Osuuspankit, Danske Bank, Handelsbanken, Tapiola, Ålandsbanken ja POP) verkkopankkitunnuksilla

Luottokorttimaksut

Voit maksaa tilauksesi Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla.

Collector lasku tai osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa.

Kun valitsette maksutavaksi laskun, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunne.

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan Väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1.60 % /kk (nimellinen vuosikorko 19,20 %).

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korko 1,60 % / kk viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Vaihto- ja palautusoikeus

Jos tuote on vioittunut, virheellinen tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä viipymättä sähköpostitse wellness@knorring.fi tai puhelimitse puh. 09-56041. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on asiasta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen wellness@knorring.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite: Knorring Oy Ab, Mestarintie 4, 01370 VANTAA

Asiakkaan ja myyjän välillä mahdollisesti syntyvät erimielisyydet pyritään ensi sijassa ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Mikäli sopimusneuvottelut eivät johda tulokseen, ratkaisee riita-asian Vantaan käräjäoikeus. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.