10.01.2023 Altistuminen tietojen kalastelulle

Altistuimme tänä aamuna (10.01.2023) tietojen kalastelulle, jossa neljä käyttäjäämme menetti kirjautumistietonsa ja välittivät tietojen kalastelun linkkiä sähköposteissaan.
Osa asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneista on menettänyt kirjautumistietojaan näiden viestien perusteella. Palautimme tiliemme hallinnan, paransimme suojaustamme ja olemme olleet puhelimitse yhteydessä sellaisiin tahoihin, jotka viestien muodossa välittävät kalastelua.
Pyydämme anteeksi tästä aiheutunutta haittaa ja muistutamme, että olkaa tarkkana viestien liitteiden kanssa vaikka tulisikin tunnetulta taholta. Älkää syöttäkö kirjautumistietojanne viestien perusteella ja käyttäkää kaksivaiheista tunnistautumista.

Ilmoitimme tästä kalastelusta kyberturvallisuuskeskukselle.
Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin ja autamme parhaamme mukaan.

Terveisin
Eemi Karhu
eemi.karhu(at)knorring.fi
0407027050

Julkaistu: 10.01.2023